Fietsparkeren in Lelystad

en hoe het werkt

 

In Lelystad staan 3 beveiligde onbemande en 1 beveiligde bemande fietsenstalling waar je met een Stallingspas en/of ID-set je fiets kunt stallen.

 

1. SGL

De stallingen van parkeergarage SGL zijn uitgerust met een toegangs-unit. Om gebruik te kunnen maken van deze stallingen zijn een stallingspas en ID-set op de fiets noodzakelijk.

Bij het betreden van de stalling wordt je fiets automatisch gescand. U scant vervolgens de stallingspas en als de combinatie klopt gaat de deur voor u open.


Klik hier voor een impressie van de stallingen

unit-schema

 

2. Stalling De Rietlanden/sporthal

De stalling van de Rietlanden/sporthal is uitgerust met een pas scanner. Deze stalling werkt met scannereen stallingspas. Het spreekt voor zich dat deze stalling ook opengaat wanneer uw fiets is uitgerust met een ID-set. Bij het betreden van de stalling houdt u de stallingspas voor de pas scanner en als de informatie klopt schuift het hek voor je open.

 

Nieuwe sporthal

Op 15 september is het sportcomplex De Rietlanden geopend. De nieuwe sporthal wordt de thuisbasis van Basketball vereninging Flevomusketiers, Handbalvereniging HVL, en Badminton Combinatie Flevoland. Met 2.000 m2 vloeroppervlak zal deze sporthal intensief gebruikt gaan worden door het middelbaar onderwijs. Natuurlijk zorgen wij voor een perfecte manier om je fiets te stallen.


Klik hier voor een impressie van de stallingen

 

 

card

 

Ga hier door naar Abonnementen